Domov Pokali.net

Dobrodošli

Potrebujete ugodne pokale? Hitro in enostavno, lahko so že danes izdelani in jutri  pri vas. Oglejte si našo ponudbo Pokalov, medalj, plaket,… v naši spletni trgovini

Nudimo široko paleto izdelkov za nagrade in priznanja, vključno s plaketami, trofejami, medaljami, trakovi in certifikati (diplome in priznanja).

Vsem ponujamo enako skrbno pozornost do detajlov in kakovosti. Če na našem spletnem mestu ne najdete tistega, kar iščete, nas obvestite. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo rešitev.

Na plakete, kirstale ali na veliko promocijskih izdelkov in daril, kot so USB ključi, leseni pladnji, kristalne vaze, imenske ploščice na vratih, lahko graviramo tekste, logtipe, risbe ali fotografije.

Na stotine posameznikov, športnih društev in drugih organizacij je našlo primeren artikel v naši ponudbi.

Pokali Medalje

 • image-1
  1

  Brezplačne gravirane ploščice za pokale

  Vsi naši pokali imajo brezplačne gravirane ploščice. Medalje imajo brezplačne vstavke z motivom športa,.., napis ter trakce. Kristali imajo v ceni vključeno lasersko gravuro. Plakete pa imajo v ceni gravirano ploščico.

 • image-1
  2

  Danes naročiš - Jutri Dobiš

  Nujna naročila izdelamo in odpošljemo v istem dnevu. Pred izvedbo je potrebna telefonska potrditev glede izvedbe in zaloge pokalov, medalj, plaket. Za normalna naročila je rok izvedbe 1 do 3 delovne dni.

 • image-1
  3

  Popusti

  Popusti za večje količine za prireditve. Sponzorski popusti. Pišite nam.

 • image-1
  4

  Online izdelava

  Vpišite tekst za željen dogodek ob vsakem pokalu. Pripnite datoteko z vašim logotipom.